Zoekmachine Optimalisatie

Onze beproefde SEO strategie om jouw website hoger in Google te krijgen

Zoekmachine Optimalisatie is de kern van Hét SEO Bureau. Het is hetgene waar wij elke dag mee bezig zijn. Wist je dat 8 van de 10 bezoekers op je website het via een zoekmachine zoals Google of Yahoo vinden? Dat is waarom je je website of webwinkel moet optimaliseren voor zoekmachines. Maar iedereen is hun website aan het optimaliseren via SEO. Vandaag concurreren duizenden blogs, video’s en e-commerce winkels voor een goede positie op de eerste pagina van een zoekmachine. 

Als je je site op een verkeerde manier optimaliseert, weet je zeker dat slechts een handvol mensen je site zullen vinden.
En ze moeten echt geïnteresseerd zijn in wat je verkoopt of als dienst levert willen ze er alles aan doen om het te vinden. Maar er is een manier om ervoor te zorgen dat je goed wordt gevonden. Met ons eenvoudige, maar effectieve, stapsgewijze SEO strategie krijgen wij ook jou hoger in Google.

We weten dat zoekmachine optimalisatie (SEO) hard werken is. We zijn hier om het zware werk voor te doen, zodat jij dat niet hoeft te doen. Wellicht wil je je SEO Uitbesteden? Of hoger in de lokale zoekresultaten via lokale SEO? Wij kunnen je met alle aspecten van SEO helpen. 

Is er iemand die niet bovenin Google wil staan en daar blijven? Dat is waar het grote geld te verdienen is en om hoog in Google te staan, heb je een strategisch plan nodig voor zoekmachine optimalisatie.

Om een SEO strategie te laten werken, heb je een paar dingen nodig. Erg belangrijk is weten wat je doet. Dat betekent dat je alle ins en outs van on-page en off-page SEO moet kennen. Om zo goed te zijn, heb je jarenlange ervaring nodig als professionele SEO specialist. Ten tweede heb je tijd nodig. Het optimaliseren van een website duurt lang. Zoveel tijd dat je nauwelijks tijd overhoudt om aan andere aspecten van je site te werken.
En daarom zijn we hier. Met onze hulp hoef je geen uren te besteden aan het leren van SEO strategieën en nog meer uren om datgene wat je hebt geleerd te implementeren. Ons team van SEO-specialisten brengt jarenlange praktische kennis en ervaring met zich mee die je nodig bent om je website te ranken.

Maar wat doen wij nu precies anders dan onze SEO concurrenten? Om die vraag te beantwoorden, moeten we je eerst een opfriscursus geven over wat precies SEO is.

Wat is zoekmachine optimalisatie?

Wat is het nu precies en wat kan je ermee

Zoekmachineoptimalisatie, of kortweg SEO, is het proces van het optimaliseren van een website om het aantal bezoekers en klanten te verhogen.

Je kunt het beschouwen als een vorm van online marketing, alleen dat je in plaats van marketing aan mensen, je marketing aan zoekmachines doet. De beloning die je krijgt voor marketing aan zoekmachines is een hogere positie inde zoekresultaten of Search Engine Results Pages (SERP’s). Dit leidt vervolgens tot een verhoging van websiteverkeer. SEO moet niet worden verward met Search Engine Advertising waarbij je betaalt om hoog in de zoekresultaten te staan.

Zoekmachine optimalisatie icoon bij wat is sectie

Wanneer je webpagina’s optimaliseert voor zoekwoorden die relevant zijn voor jouw bedrijf, zullen gebruikers van zoekmachines die dat zoekwoord intypen, eerder je site vinden. Dat komt omdat zoekmachines resultaten retourneren die relevant zijn voor de zoekopdracht. Hoe relevanter je webpagina’s zijn, hoe groter de kans dat ze hoog in de zoekresultaten verschijnen. Daarom is het belangrijk dat je, voordat je de tekst schrijft voor een nieuwe pagina, eerst een goed zoekwoorden onderzoek doet. Je weet dan op welke termen mensen zoeken en hoe groot de concurrentie daarvoor is. 

Op zoek naar een bureau voor zoekmachine optimalisatie? Neem dan contact met ons op.

Kortom, als je een goed ontworpen webpagina hebt met waardevolle inhoud die bovendien is geoptimaliseerd, zal je hoog scoren staan in Google en andere zoekmachines.

Je hebt alleen drie dingen nodig om hoog te scoren. En onze geheime SEO saus om je concurrentie te overtreffen.

Waarom moet je investeren in SEO?

Waarom zou je je hardverdiende euro's uitgeven aan SEO

Je weet al om meer bezoekers en inkomsten via je website te krijgen, je deze zult moeten optimaliseren. Dat is de enige manier om 80% van de internetgebruikers die via een zoekmachine op naar iets op zoek zijn, te bereiken.

Er is nog een reden waarom je ervoor wil zorgen dat al je webpagina’s correct zijn geoptimaliseerd voor zoekwoorden die relevant zijn voor jouw bedrijf.

Meer en meer bedrijven verruilen hun fysieke winkels voor online winkels. Dat betekent dat je elke dag een steeds groter wordende muur van concurrentie moet overwinnen van nieuwe spelers in jouw sector. 

En elke nieuwe speler in jouw niche gaat op zoek naar hetzelfde verkeer als jij. 

Elke concurrent zal proberen je te overtroeven in de zoekmachine resultaten. Ze werken onvermoeibaar om te rangschikken voor dezelfde zoekwoorden als jou.

Wat betekent dat voor jouw bedrijf? Ten eerste sta je voor concurrentie van grote spelers met diepe zakken. Dit soort bedrijven hebben een bijna onbeperkt budget voor online marketing.

Hoe concurreer je dan met hen? Duizenden euro’s elke maand uitgeven is mogelijk uitgesloten. Betekent dit dat je geen professionele SEO consultant kunt inschakelen?

Nee gelukkig niet. Zelfs met een beperkt budget hebben we een speciaal team van SEO specialisten klaarstaan om je te helpen. Wij bedienen alle soorten bedrijven. Van startups tot grote bedrijven die elke maand veel euro’s verdienen. Onafhankelijk van de omvang van jouw bedrijf of je budget, laten we niets aan het toeval over. Terwijl ze druk zijn met betalen voor klikken, zullen wij je hoog in de zoekresultaten krijgen door onze beproefde SEO strategie. Wij richten ons op het verhogen van de conversie binnen jouw bedrijf.

Interesse in zoekmachine optimalisatie? Vraag dan om een gratis en vrijblijvend gesprek.

Dat zijn niet de enige redenen waarom je ons zou moeten kiezen. Je krijgt veel meer met onze diensten. Dit is waar we je mee kunnen helpen:

  • Nieuwe pagina’s gerangschikt krijgen
  • Optimalisatie van tekst, afbeeldingen en video
  • Optimalisatie van metadata
  • Optimaliseren van je content
  • Verbetering van laadtijden
  • Verbetering van click through rates
  • Verkrijgen van links

Als je van plan bent om de optimalisatie van je site uit te besteden, neem dan contact met ons op. We voeren de zoekmachine optimalisatie voor je uit en onderhouden die toppositie maand na maand.

Je concurrenten zijn ook bezig met het proberen te rangschikken voor vergelijkbare zoekwoorden. Dus, je zou vandaag hoog in Google kunnen komen, maar als je verslapt, zal iemand je positie kunnen innemen. 

Laten we het zware werk voor je doen en je site hoog in Google krijgen, terwijl jij van alle voordelen geniet van het feit dat je pagina’s op hoge posities staan.

Breng je bedrijf naar een hoger niveau door je website door ons te laten optimaliseren via SEO.

Neem Contact Op

(050) 853 6462

bereikbaar tussen 9:00 – 17:30