SEO Specialist Uit Groningen

Welkom bij Hét SEO Bureau, dé SEO Specialist uit Groningen

SEO is alles voor ons. Waar veel online marketing bureau’s een heel scala aan diensten aanbieden hebben wij besloten om ons te richten op slechts één dienst: SEO!

Wie Zijn Wij

Een SEO bureau gericht op ondernemers in Nederland die succesvol willen zijn.

Onze Missie

Ondernemers helpen bij het bereiken van hun doel door hun hoog in Google te plaatsen. 

Wat Doen Wij

Wij doen alles wat gerelateerd is aan SEO zoals lokale SEO, Nationale SEO, zoekwoorden onderzoek en meer.

Onze Historie

Wij zijn in 2018 opgericht als afsplisting van een bedrijf gespecialiseerd in webshops. Wij voerden zelf de SEO voor die webshops met veel succes. In de loop der jaren werden we beter en beter in SEO en kwamen onze pagina’s steeds hoger in Google te staan. Diverse pagina’s ook op nummer 1 in de zoekresultaten. Wij wilden onze kennis en ervaring ook graag inzetten voor andere bedrijven en vandaar het onstaan van Hét SEO Bureau.

Onze Werkwijze

01

Technische analyse

Wij beginnen altijd met een technische website analyse van de website. Wij willen zeker zijn dat de basis van de website technisch in orde zoals vereist bij SEO. 

Mochten er zaken niet goed zijn ingesteld dan corrigeren wij die punten indien gewenst.

02

Bestaande pagina's

Nadat we ervoor gezorgt hebben dat de website SEO technisch gezien goed is ingesteld gaan we ons richten op website optimalisatie. In deze fase optimaliseren wij de bestaande pagina’s. 

Wij doen dit in blokken van 10 pagina’s.

03

Nieuwe pagina's

Nu de website technisch goed is en alle bestaande pagina’s zijn geoptimaliseerd voor SEO gaan we ons richten op nieuwe pagina’s om meer bezoekers te trekken.

Wij analyseren over welke onderwerpen deze pagina’s moeten gaan. 

Waarom zou je voor ons kiezen?

Wij hebben er bewust voor gekozen om een specialist te zijn. Wij doen niet aan Google Ads en Social Media Ads. Wij doen ook niet aan websites bouwen. Wij doen één ding en dat doen wij uistekend namelijk zoekmachine optimalisatie (SEO). 

Door al onze tijd en energie te steken in SEO brengen wij je het beste wat er op het gebied van SEO te vinden is. 

Liever een SEO specialist dan een generalist is ons motto.

Natuurlijk lopen wij ook weleens tegen zaken aan waarover wij willen sparren met andere SEO specialisten.

Door de loop der jaren hebben wij daarom een groot netwerk opgebouwd met SEO specialisten over de wereld (vooral Amerika). 

Dus mochten we ergens tegen aanlopen dan hebben wij een groot netwerk om te overleggen. 

We beschouwen onszelf als verlengde collega’s van onze klant. We leren elk bedrijf kennen en weten wat het doet. Dit geeft ons een voordeel bij het leveren van zeer effectieve SEO diensten. We nemen uw geld niet en verdwijnen. Wij werken maandelijks met u samen om resultaten te garanderen.

Ons bureau is gevestigd in Groningen en de meeste van onze werknemers zijn ook geboren en getogen in of rond Groningen. 

Wij pakken zaken dan ook nuchter aanpakken en overleggen in simpele en heldere taal. 

Bij ons geen grote woorden om indruk proberen te maken. 

Onze toewijding aan eerlijkheid en het creëren van een “win-win” scenario’s met onze klant is wat ons bezig houdt.

Vraag één van onze klanten en zij zullen u vertellen hoe gemakkelijk wij zijn om mee te werken en hoe toegewijd wij zijn aan hun succes.

Concurrentie Analyses
Concurrentie analyses icoon
Bestaande Pagina's
Bestaande pagina's icoon
Nieuwe Pagina's
Nieuwe pagina's icoon
Zoekwoorden
Zoekwoorden icoon

Wil je gaan samenwerken?

Wij ook! Bel ons en we maken een afspraak voor een vrijblijvend gesprek waarin wij onze werkwijze kunnen uitleggen en wat wij voor je kunnen betekenen.

Waarom zou je een SEO specialist inhuren?

Maak je website beter zichtbaar

Veel ondernemers besteden veel geld aan het opzetten van een website. Ze besteden duizenden euro’s om een aantrekkelijke website te krijgen met het doel om klanten te krijgen. Maar hoe zullen mensen weten dat zo’n website bestaat?

Je hebt de diensten van een SEO expert nodig om je te helpen je website hoog in Google te krijgen. Door een hoge ranking wordt je website beter gevonden. Onze SEO experts kunnen je helpen bij het verbeteren van je online vindbaarheid, wat zal resulteren in het verhogen van je winst.

Verhoog je Google ranking

Als je een bedrijf hebt, moet je een manier vinden om de positie van je website te verbeteren. Zoekmachines zijn daarin extreem belangrijk als het gaat om het rangschikken van je website.

Je wilt je website graag zo hoog mogelijk zien. Hetzelfde geldt voor klanten; ze vertrouwen erop dat de bedrijven die ze op de eerste pagina van de zoekresultaten zien de beste zijn.

Gelukkig zijn er SEO specialisten om je te helpen je SEO ranking in zoekmachines te verbeteren, zoals die van ons.

Wij hebben vaardigheden en expertise in het verbeteren van de positie in Google. Zo verbeteren wij je website in technische opzicht voor SEO. Daarnaast optimaliseren we je bestaande webpagina’s en geven detail informatie voor het toevoegen van nieuwe pagina’s. Ook helpen wij je bij het verkrijgen van backlinks naar je website.

Korte en lange termijn visie

Door te kiezen voor SEO doe je een investering in de korte en in de lange termijn. Een alternatief voor zoekmachine optimalisatie is zoekmachine adverteren via Google AdWords. Hiermee betaal je voor advertenties die in de zoekresultaten zullen worden getoond. Dat is ook een hele goede en snelle methode om boven in Google te staan en conversies te krijgen. Het nadeel is echter, dat zodra je stopt met zoekmachine adverteren je advertenties direct niet meer getoond worden en je online zichtbaarheid en klanten dus direct verliest.

Als wij via SEO je webpagina’s hoog in Google krijgen dan blijkt vaak dat ze de positie lang vasthouden. Natuurlijk is het een dynamische wereld en zullen andere webpagina’s ook gaan concurreren voor je positie maar het verschil in positie is lang niet zo drastisch als bij zoekmachine adverteren.

Over Groningen

Zoals gemeld zijn wij een SEO bureau vlakbij de stad Groningen. Groningen staat bekend om zijn Herestraat, Vismarkt en d’Olle Grieze. Daarnaast zijn haar Aa-kerk, Prinsentuin, Martinikerkhof en Pepergasthuis ook erg bekend.

Onze mensen zijn geboren Groningers en de meesten wonen ook nog in Groningen. Naast ons werk zijn wij ook vaak te vinden bij de plaatselijke sportverenigingen zoals FC Groningen, Donar en Lycurgus. In de winter zijn wij ook vaak te vinden bij sportcentrum Kardinge. 

Vraag een gratis en vrijblijvend gesprek aan

(050) 853 6462

bereikbaar tussen 9:00 – 17:30